Wie zijn wij

Bijna 12 jaar geleden zijn wij gestart met YoYoi. Mijn moeder werd voor het eerst oma en kroop achter de naaimachine. Ze maakte de leukste babydingen zoals boxkleden, voedingskussenhoezen en tasjes. De combinatie van verschillende printjes zoals batik en andere patronen vonden de mensen zo leuk dat mijn moeder steeds meer aanvragen kreeg.
Zo zijn wij op het idee gekomen om diverse originele producten te laten maken maar dan op Bali. Voor ons was het belangrijk dat de producten gemaakt werden door mensen die passie voor het vak hadden. Wij wilden graag investeren in kleine atelier waar de medewerkers onze producten maakten voor een eerlijke loon. Mijn tante die op Bali woont ging regelmatig langs om contact te houden met de ateliers en medewerkers.

Mijn moeder heeft altijd gezegd dat je anderen moet helpen daar waar het kan en nodig is,
Een vakantiebezoek op indonesie werd altijd gecombineerd met het bezoeken van weeshuizen om te helpen of in contact zijn met mensen die projecten deden met een maatschappelijk doel. Maar ook in Nederland proberen we te helpen door bijvoorbeeld spullen te doneren aan asielzoekers of mensen die het wat minder hebben.
Dit zullen we altijd blijven doen.

Bij YoYoi verkopen we producten die we zelf hebben ontworpen en laten maken bij kleine ateliers.
Wij verkopen ook producten die wij hebben ingekocht bij leveranciers die een maatschappelijk doel hebben of gelinkt is aan een mooi project.

Wij hopen op zo’n manier anderen iets te kunnen bijdragen aan een nog mooiere wereld.

Veel liefs

Sade Joella Sulkers

* De naam YoYoi is ontstaan door de letters te combineren van onze dochters en nichtje. Zij zijn onze motivatie en inspiratie geweest om YoYoi op te richten.